Hitta bostad i Rosvik

Att hitta en bostad kan ibland vara både svårt och tidskrävande och vi har därför samlat information på den här sidan så att skall underlätta för dig som söker bostad i Rosvik.

För att hitta en en bostad att hyra eller köpa så behöver du veta vilka hyresvärdar eller mäklare som är aktuella i området. Du hittar dessa listade längre ner på sidan och på kommunens hemsida finns det också mer information samt länkar till fler mäklare. Du kan även hitta det du söker i dagstidningarna (ex Piteå Tidningen) eller om du har bekanta i området så kan det vara en bra idé att höra med dem. En del säljer ju sin bostad på egen hand utan att ta hjälp av mäklare.

Det finns några hyreshus i Rosvik men tyvärr är de för få och lediga hyreslägenheter är svårt att hitta. För att lösa det här problemet så kommer vi under 2015 jobba med Piteå Kommun och PiteBo för att få fler hyresbostäder byggda i Rosvik – Vi ser positivt på detta.

De flesta rosvikare bor idag i villa. En del av dessa villor är byggda under senare år, på 70-, 80- och 90-tal, men det finns även äldre bebyggelse som sträcker sig 100-300 år bakåt i tiden. Fastighetspriserna i Rosvik måste anses som låga i jämförelse med vad motsvarande hus skulle kosta i Luleå eller Piteå. Priserna har gått upp en del under 2013-2014 vilket gör att man vill/kan investera mer i sitt boende men också att det gör Rosvik attraktivare för nybyggnation. Hittar du inte bostaden du söker så kan du alltid bygga nytt! Läs mer om att bygg nytt i Rosvik under Bygga Hus

pitea

Hitta din bostad genom Piteå Kommun

pitebo

Pitebo har hyreslägenheter och lokaler i Piteå och byarna runtomkring.

hemnet

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus.

Mäklare

De mäklare som i första hand säljer i Rosvik är följande. (du hittar fler på kommunens hemsida)

svenskfast       lansfast      fastighetsbyran

 

Privata hyresvärdar

Andreas Arvidsson
070-218 15 65
rosvikforever@hotmail.com

 

Share This